post image

Agenten: Jag förväntar mig några riktigt stora övergångar i sommar

Skriven av: admin
Publicerad 2021-03-31
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Superagenten Jonathan Barnett, som är grundare av agenturen Stellar Sports, förutspår en händelserik transfersommar trots pandemin. 

Fotbollsvärlden är givetvis hårt drabbad ekonomiskt av cornonapandemin. Ännu en säsong utan publik på läktarna har skapat stora ekonomiska bortfall och det kommer såklart påverka klubbars transferbudget. De stora klubbarna har dock resurser och vill trots utmanande tider fortsätta bygga för att hålla sig konkurrenskraftiga, så vi kan nog vänta oss att klubbar som Manchester United, Manchester City, Chelsea, Liverpool, Real Madrid, Barcelona och PSG kommer att vara aktiva på transfermarknaden.

Det är finns en rad stora affärer som kan komma att ske i sommar. Spelare som Erling Håland, Jack Grealish, Eduardo Camavinga, Paul Pogba, Kylian Mbappe och Sergio Ramos har alla omgärdats av flyttrykten under vintern. Och Jonathan Barnett, som äger agenturen som representerar bl.a Gareth Bale, Jack Grealish, Luke Shaw mf.l säger i en intervju med The Athletic att han förväntar sig några riktigt stora övergångar.

"Det kommer ju att bli svårare. Jag förväntar mig dock tre eller fyra väldigt stora affärer själv (ur det egna stallet) som kommer att slå många rekord. Förhoppningsvis blir de av."

"För mindre klubbar så tror jag det inte blir lika många transfers. Vi har några väldigt bra spelare. Vi har bl.a Eduardo Camavinga, som antagligen är världens bästa unga spelare. Vi har Grealish. Vi har Konate i Leipzig. Men jag har ju över 100 spelare."

 

Källa: The Athletic, MEN

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Paris Saint-Germain
Tottenham
Real Madrid
Tottenham
Chelsea
Borussia Dortmund
Chelsea
Bayern München
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen