post image

Klopp: När sånt händer är det inte längre rätt

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-07
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Liverpool skickade direkt till din email.

Jurgen Klopp har nu brutit tystnaden kring söndagens stora protester som ledde till uppskjuten match mot Manchester United. 

I söndags skulle det spelats stor rivalmatch på Old Trafford, mellan Manchester United och Liverpool men inför matchen hade fans i 1000-tal samlats utanför arenan för att protestera mot Glazer-familjens styre av Manchester United.

Protesterna spårade ur då fans bröt sig in på arenan och kastade flaskor mot polismän och matchen fick skjutas upp då den inte kunde genomföras på ett säkert sätt.

Nu har Jurgen Klopp uttalat sig om incidenten.

 

"Vi såg några bilder på vad som hände. Om jag är förvånad? Nej. Jag tror på demokrati. Jag är glad att folk säger sin åsikt. Men det händer (tyvärr) inte så ofta utan att någon skadar sig. Jag hörde att några poliser skadade sig och sånt ska inte ske. Att bryta sig in och sånt. Det gick inte helt fredligt till och då är det inte längre rätt."

Nytt datum för matchen mellan United och Liverpool är satt till torsdagen den 13:e maj och det förekommer idag rapporter om att supportrar planerar nya demonstrationer i samband med den matchen.

Källa: MEN

Bild. Bildbyrån

Mest lästa Liverpool senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen