post image

Nya protester planeras inför nästa veckas match mot Liverpool

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-07
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Manchester Evening News så planerar Manchester United-supportrar ännu en protest för att understyrka sitt budskap till familjen Glazer. 

I söndags protesterade 1000-tals Manchester United-fans utanför Old Trafford och på stadens gator inför matchen mot Liverpool. Protesterna urartade dock då 100-tals fans bröt sig in på arean, glasflaskor kastades mot polis och vägen från spelarhotellet till Old Trafford blockerades. Det hela resulterade i att matchen fick flyttas fram.

Matchen kommer nu istället att spelas torsdagen den 13:e maj, dvs nästa vecka – vilket betyder att United har ett minst sagt galet spelschema den kommande tiden med tre matcher på fem dagar.

Nu rapporterar Manchester Evening News att en anonym fan-grupp försöker samordna nya demonstrationer till torsdagens match mot Liverpool. I ett statement som tidningen tagit del av säger grupperingen:

"Varje United-fan har nu sett vilken makt vi besitter kollektivt. Söndagens protester behöver vara en början, inte ett slut. Premier League och Glazers är livrädda att Liverpool-matchen kan påverkas än en gång. Det är vårt ansvar att se till så det blir så."

"Protesterna utanför The Lowry höll på i fem timmar. Det är den typen av handlingar som behövs, men alla bidrag hjälper. Nästa torsdag behöver de vara +10 000 vid Old Trafford från kl 17.00. Gör er del, spela er roll och överlåt det inte till andra."

Läs mer på Manchester Evening News. 

 

Källa: MEN

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

 1. Jag gillar att fansen gör sin röst hörd.

  Men att skada poliser, och att inte låta spelarna lämna spelarbussen, är att ta det lite väl långt eller?

  Sen funderar jag på , om nu Glazers går med på att sälja klubben, kommer fansen vara nöjda då? Vem kommer köpa klubben för 3-4 miljarder?

  Fotbollen idag är en industri, och de som köper klubbarna vill ha avkastning, så är det bara.

  Jag gillar inte den fotbollen som är nu , men det är inte bara Man Utd, eller bara Liverpool. Hela fotbollsindustrin är på detta sätt, och de enda som tar skada av protester som går för långt är den egna klubben, spelarna och tränarna.

  2
  0
  1. Håller helt med. Problemet ligger inte endast i Glazers som många får det att låta. Är det bättre att vara ägd av en skurkstat som använder fotbollen för att tvätta pengar? Glazers är dåliga, men tyvärr är det inte helt säkert att alternativet är särskilt mycket bättre. Fotbollen måste komma närmare supportrarna över allt. Inte bara i united.

   4
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen