post image

Kängan mot Solskjaer och United: Är ni nya Tottenham?

Skriven av: admin
Publicerad 2021-03-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den f.d fotbollsspelaren Danny Mills, som bl.a representerade Manchester City och Leeds sickar nu en känga till Ole Gunnar Solskjaer och Manchester United. 

Manchester United har haft en minst sagt problematisk tid sedan Sir Alex Ferguson lämnade klubben våren 2013, men under Ole Gunnar Solskjaer ser man ut att äntligen vara på rätt spår – även om det är en bit kvar till dess att man utmana de allra bästa och mest konsekventa lagen.

Förra säsongen åkte Manchester United ut i tre semifinaler och den här säsongen har man redan åkt ut ur Ligacupen, även då i semifinalen. Den gamle backen Danny Mills – som spelat för två av Uniteds ärkerivaler Leeds och Manchester City – passar på att strö lite salt i såren.

I en intervju med TalkSport säger han:

"Är det fyra semifinaler nu? Och förlorat alla fyra. På något sätt måste man få den där vinnarmentaliteten. Man kan inte hela tiden vara lite efter. Vid något tillfälle måste man ta sig hela vägen över linjen. Om de skulle ta sig till ännu en semifinal och åkte ut även där så skulle man börja tänka - vänta lite nu, är ni det nya Tottenham?"

"Vad är den där extra ingrediensen som tar ett lag hela vägen? med all säkerhet så måste det delvis bero på managern. Om man är bra nog att ta sig till semi så är spelarna bra nog att vinna den också. Så den där lilla extra biten av pusslet, den där inspirationen, viljan, beslutsamheten måste komma från managern. Om man går till fem semifinaler och inte tar sig till final - kom igen, det är helt enkelt inte bra nog."

Källa: MEN

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen