post image

Luke Shaw belönas för sin superform

Skriven av: admin
Publicerad 2021-03-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United sägs förbereda ett nytt förbättrat kontrakt till Luke Shaw, som ska ta honom högre upp på lönestegen. 

Manchester United köpte Luke Shaw från Southampton sommaren 2014 och man betalade vid det tillfället £34 miljoner för den då mycket lovande 18-åringen. Men de första åren i United var mycket upp och ned för Shaw. Skadorna avlöste varandra och formen var inkonsekvent.

Sedan kom Jose Mourinho och problemen för Shaw fortsatte. Portugisen placerade Shaw i frysboxen och när han väl fick spela fick han vid flertalet tillfällen utstå offentlig kritik från sin manager, men nu den här säsongen under Ole Gunnar Solskjaers ledning så har saker och ting äntligen lossnat för Shaw och han tycks äntligen ha levt upp till den där potentialen alla såg redan 2014.

Shaw har varit en av Uniteds absolut bästa spelare denna säsong och det är faktiskt bara Marcus Rashford och Bruno Fernandes som stått för flera assist än Shaw. Han är given i startelvan under Solskjaer och hans fina form har även lett till att han kallats tillbaka till det engelska landslaget, för första gången sedan hösten 2018.

Och nu menar The Mirror att Manchester United är igång med att ta fram ett nytt förbättrat kontrakt till Shaw som belöning för den fina formen - ett kontrakt som kommer ta honom närmare klubbens bäst betalda spelare.

Shaws nuvarande kontakt går ut om två år.

 

Källa: Mirror

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen