post image

Shaw: Han gjorde mig mentalt starkare

Skriven av: admin
Publicerad 2021-06-19
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Luke Shaw pratar om den där tunga perioden då Manchester United leddes av Jose Mourinho. 

Luke Shaw hade ingen lätt tid under Jose Mourinho i Manchester United och fick ofta utstå en mycket märklig behandling från portugisen. Vid flertalet gånger kritiserade han Shaw offentligt och Shaw har tidigare beskrivit perioden som tuff.

”Det var en blandad relation” citeras Shaw säga i the Mirror. ”Det hände många saker mellan oss och ibland gjorde han saker på rätt sätt. Men vår relation var inte den bästa. Det såg man antagligen ganska tydligt från utsidan. Men en sak som Jose faktiskt gjorde var att göra mig mentalt mycket starkare. Så jag tror att mental styrka är hur jag beskriver perioden under Jose Mourinho.”

Shaw köptes in som 18-åringen från Southampton under Louis van Gaals ledning sommaren 2014, men det karriären i United har varit kantat av många skador och inkonsekvent form. Under Ole Gunnar Solskjaer har Shaw dock fått en nytändning och har under den gångna säsongen spelat den bästa fotbollen i karriären och äntligen nått upp till den där potentialen vi såg redan för sju år sedan.

"Under Ole så känner jag mig som en del av laget och det gjorde jag inte alltid under Jose. Ole visade tro på mig och att han har förtroende för mig. Och jag trodde alltid på att bra saker skulle komma. Så jag kämpade på och kom ut starkare ur den perioden."

Läs mer från Shaw i The Mirror. 

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Så men andra ord så kan vi sluta lyssna på struntpratet om att Telles har förbättrat Shaw. Nej, det har han inte och Solkjaer säger detta enbart för att kunna rättfärdiga sina köp. Se tillbaka på matcherna när OGS tagit över laget. Shaw visar redan då upp viljan att överlappa, skapa utrymme och göra inlägg utan att Telles hade blivit köpt. Jag visste redan innan att Shaw kommer vara Uniteds nummer ett, inte Telles. Lätt att förutse när man såg hans utvecklingskurva spika uppåt innan Telles hade kommit.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen