post image

Telles: Det inspirerar mig och det är bra för Manchester United

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Alex Telles säger att han inspireras och pushas av Luke Shaw och vice versa - något som gynnar Manchester United som lag, även om speltiden för hans del blir lidande av Shaws superform. 

Luke Shaw har varit i Manchester United sedan 2014, då han kom som 18-åring i en stor övergång från Southampton. Han sågs då som en av de mest lovande unga spelarna på länge, men karriären i United har fram till nu kantats av skador och problem med olika managers – som tex Jose Mourinho, som ofta var ute och kritiserade Shaw offentligt.

Den här säsongen har dock Shaw verkligen tagit kliv framåt och han har varit en av Manchester Uniteds absolut bästa spelare. Och det är kanske inte så positivt ur speltidsaspekten för hans kollega Alex Telles, som Manchester United köpte in från Porto förra sommaren.

Men i en intervju med klubbens officiella sajt, säger brassen att det som spelar roll är lagets välmående och han anser att en konkurrenssituation om vänsterbacksplatsen gör att laget gynnas.

 

"Jag har alltid sagt att när man har spelare av högsta kvalité i sitt lag så är det laget Manchester United som gynnas mest av det. Sedan jag kom hit så har jag jobbat så hårt jag kan och jag har gjort allt jag kan för att bevisa att jag förtjänar att vara här. Och det tycker jag att jag gjort. Samtidigt är jag väldigt glad för Luke som gjort stora framsteg och som spelat väldigt bra. Han tränar väldigt bra och har gjort mycket bra ifrån sig under matcherna också."

"När man har en sån situation så kan det bara vara bra för laget. Och det är Man United som vinner på det. Gällande oss både (Telles och Shaw) så motiverar vi varandra och vi pushar varandra framåt. Och vi hjälper varandra. Det är väldigt väldigt viktigt i det här laget, oavsett på vilken position vi spelar."

 

Källa: MEN

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen