post image

Rashford: Det är min största lärdom från tiden med Zlatan

Skriven av: admin
Publicerad 2021-03-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Marcus Rashford berättar i en intervju med BT Sport vad han tog med sig från tiden då han spelade med Zlatan Ibrahimovic i Manchester United. 

Zlatan hade en succéartad första säsong i Manchester United innan han drabbades av den där karriärshotande knäskadan mot Anderlecht i Europa League. Samtidigt som Zlatan var i klubben så kom Marcus Rashford upp i förstalaget från akademin och fick ett stort genombrott, och inför kvällens åttondelsretur mellan United och Milan i Europa League pratar Rashford om vad han som ung lärde sig av en veteran som Zlatan.

”Det var en bra period för mig som ung att få spela med någon av hans kaliber och ställning – någon som vunnit så många troféer och som har så mycket kvalité på planen. Det var en speciell period för mig och jag lärde mig så många saker av honom och jag skulle säga att den viktigaste saken var hur han förberedde sig inför matcherna mentalt.”

"Han var alltid redo att spela nästa match oavsett om det var ett bra eller dåligt resultat (i matchen innan) så var han alltid beredd och han visade mig mentaliteten man behöver ha för att ha en lång karriär på toppen. Det kommer vara kul och spännande om vi får spela mot honom (på San Siro i kväll)."

"Vi gjorde mycket ihop. Vi gjorde mycket jobb ihop som anfallare och ibland kunde han berätta saker för mig. På planen är vi ganska så olika spelare, men den största saken jag tog med mig från vår tid var mentaliteten. Han är outtröttlig i sättet som han gör sig redo och förbereder sig på och det är vad man behöver för att vara på toppen i 15 år eller mer."

Källa: Daily Mail

Bild:Bildbyrån

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen