post image

Van de Beek söker samtal om framtiden

Skriven av: admin
Publicerad 2021-06-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Telegraph vill Donny van de Beek sitta ned med Ole Gunnar Solskjaer för att få klarhet i sin framtid. 

Van de Beek köptes från Ajax förra sommaren för omkring £40 miljoner och vid den tidpunkten var väl den allmänna uppfattningen att United hade snappat upp en talangfull spelare med gedigen Ajax-skolning. Men säsongen för holländaren har varit allt annat än bra.

Speltiden har varit väldigt begränsad och de få gånger han fått chansen av Solskjaer har han inte direkt imponerat. Endast fyra starter i Premier Leauge blev det och det har under säsongen ryktats mycket om hans framtid i klubben.

Nu skriver tidningen The Telegraph och The Mirror att spelaren kommer kräva svar av Solskjaer för att få klarhet i sin roll i laget och planerna framöver, så att han utifrån det kan se över sina alternativ.

Läs mer i The Mirror

 

 

Källa: Mirror

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Vet inte vad ni känner men jag tycker han spelas fel och ur position. För mig är han en spelare man använder för att luckra upp motståndets låga försvar, inte att använda som två-vägs mittfältare. En sittande ’fältare som kan spela alla matcher på säsongen behövs, med en fot bättre än Freds så man inte kastar bort så många bollar. Annars en duktigt defensiv två-vägs mittfältare, det offensiva spelet ska inte den spelaren styra ändå. När man möter ett lågt stående försvar så gör OGS fel enligt mig. Pogba och vdB borde byta plats då de inte kommer anfalla mycket och Pogba är bättre längre ned än vdB, samt vdB är bättre att bryta in i boxen med en sista pass till mål. Helt upp och ned. Med Pogba där uppe vid lågt försvar, så förlorar man vdB’s skickliga sätt att just luckra upp och vägga sig in i boxen. Däremot vid böljande spel ska Pogba absolut inte vara på en defensiv position, men det borde inte vdB vara heller.

    5
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen