post image

Van der Sar: Självklart är jag ledsen för hans skull

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Edwin van der Sar medger att han känner för Donny van de Beek efter det tunga debutåret i Manchester United. 

Manchester United köpte Donny van de Beek från Ajax för omkring £35 miljoner förra sommaren och vid den tidpunkten sågs värvningen som något av ett kap. Van de Beek var en viktig spelare för Ajax och han hade trots sin unga ålder rutin och erfarenhet, men i Manchester United har han haft ett minst sagt tufft år med väldigt begränsat med speltid.

Solskjaer föredrar Paul Pogba och Bruno Fernandes i de mer offensiva rollerna och på de mer defensiva positionerna är preferenserna McTominay och Fred, vilket lett till att van de Beek haft väldigt svårt att ens få chansen. Och Ajax VD / den f.d Manchester United-målvakten Edwin van der Sar medger att han tycker synd om van de Beek.

 

"Självklart är jag ledsen för Donnys skull. Han gick den perfekta vägen innan han gick till United. Han kom till förstalaget i Ajax via akademin, han blev en startspelare, vann troféer, spelade i Europa. Men mittfältet i Manchester United är för smockat och de har inte haft några skador. Så det är svårt för honom."

Och tidigare i år sa Van der Sar:

"Jag pratar med folk inom klubben och han har en fantastisk attityd och gör bra ifrån sig på träningarna. Det är tufft. Pogba har kommit tillbaka. Fernandes är väldigt viktigt. Matic och McTominay.. Men det är inget att skämmas för, för det är en väldigt stor klubb inte sant? Ja det var en stor transfersumma, men de känner sig säkra på att han kommer lyckas."

Källa: Mirror

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Arsenal
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen