post image

”Ramos hade inte passat ihop med Maguire”

Skriven av: admin
Publicerad 2021-06-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

ESPN-experten Jan Aage Fjortoft tror inte att Sergio Ramos hade passat ihop med Harry Maguire i mittförsvaret i Manchester United. 

Sergio Ramos kommer att lämna Real Madrid efter 16 år och han gör det på fri transfer. Han har själv uteslutit en återkomst i sin gamla klubb Sevilla och han skulle aldrig spela i Real Madrids ärkerival Barcelona.

Den nu 35-årige mittbacken har länkats starkt med Paris Saint-Germain, men har även kopplats ihop med de stora Premier League-klubbarna – bl.a Manchester United, men fotbollsexperten Jan Aage Fjortoft tror dock inte att Ramos hade passat som mittbackskollega till Maguire:

"Jag tror de skulle kunna signa honom. Vi såg det med Thiago Silva i Chelsea också. Jag menar att den typen av deal är möjlig. Jag tror att Sergio Ramos måste spela med någon bredvid sig som är väldigt snabb."

"Det tror jag är viktigt. Jag säger inte att han är väldigt väldigt långsam, men att spela med Varane är något annat än att spela med Maguire. Så jag tror han hade kunnat få det svårt i Manchester United. Men de behöver ju göra någonting (på mittbacken)."

Källa: MEN

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen