post image

Mourinho om Ramos till Premier League

Skriven av: admin
Publicerad 2021-06-19
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Jose Mourinho ger sin kommentar kring hur han tror Sergio Ramos hade passat i Premier League. 

Sergio Ramos kommer att lämna Real Madrid på fri transfer efter 16 mycket framgångsrika år i klubben. Han må vara 35 år, men han har sannolikt en hel del kvar att ge och hans rutin är enorm och hans ledarskap stort. Jose Mourinho tror att Premier League är en trolig destination för spanjoren och att han skulle klara av ligans intensitet utan problem.

”Man kollar på Thiago Silva och det är ju en liknande situation” säger Mourinho till TalkSport. ”Han blev inte kvar i Paris. Han kom till Chelsea och skrev på för en säsong med option om en till. Han spelade inte varenda match och hade lite bekymmer men i de stora matcherna gav han stor stabilitet.”

"Ni kan ju tänka er hur mycket han hjälpte laget och de unga spelarna att utvecklas med sitt ledarskap. Jag tror det är en liknande situation med Ramos. Han är ännu mer fysisk än vad Thiago är. Han är väldigt bra i luften och jag har inga tvivel om att han kan spela med den intensitet och klara kraven från Premier League."

Ramos har redan klargjort att hans tidigare klubb Sevilla inte är något alternativ och att han aldrig kommer spela för Barcelona. Manchester United, Manchester City, Liverpool, Chelsea eller Paris Saint-Germain är väl de mest troliga alternativen för spanjoren och Mourinho understryker att en storklubb med god ekonomi är det enda rimliga för veteranen.

"Jag kan ju tänka mig att vi får se honom i en väldigt bra klubb. Också pga av det bara är toppklubbar som kan uppfylla hans ekonomiska krav" säger Mourinho.

Läs mer från Mourinho och Ramos i The Mirror. 

.

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen