post image

Leicesters skadesmäll inför mötet med United

Skriven av: admin
Publicerad 2021-03-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Leicester skickade direkt till din email.

Leicester har stora skadebekymmer inför helgens viktiga FA Cup-kvart mot Manchester United. Sex förstalagsspelare saknas, inklusive James Maddison. 

Under söndagen möts Leicester och Manchester United på King Power Stadium i kvartsfinal av FA Cupen, men Leicester har ett utsatt skadeläge inför mötet. Brendan Rodgers kommer få klara sig utan sex spelare – Cengiz Under, Harvey Barnes, Ricardo Pereira, James Maddison och långtidsskadorna James Justin och Wes Morgan.

Under sin presskonferens sa Brendan Rodgers:

"Ricardo Pereira kommer inte finnas tillgänglig, men vi är ganska säkra på att han är okej till efter landslagsuppehållet. Det handlar bara om en lättare sträckning och tack och lov ingenting allvarligt. Maddison var ute på planen i dag (fredag) och såg väldigt bra ut. Vi är hoppfulla om kan vara tillbaka efter landslagsuppehållet, om han får ett par veckor av bra träning  nu."

"Han såg ut att ha självförtroendet tillbaka och han var väldig nöjd. Förhoppningsvis kan vi steppa upp hans träning under landslagsuppehållet så han kan vara tillbaka efter det och det vore väldigt goda nyheter. Dennis (Praet) kommer att finnas tillgänglig i helgen. Cengo är tillbaka efter landslagsuppehållet."

 

Källa: Mirror

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Leicester senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen