post image

Rodgers efter att ha fällt jätten: Nu kan vi skriva historia

Skriven av: admin
Publicerad 2021-03-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Leicester skickade direkt till din email.

Brendan Rodgers ser fram emot att försöka ta FA Cup-bucklan till King Power Stadium för första gången i klubbens historia. 

Leicester slog igår Manchester United på King Power Stadium i FA Cupens kvartsfinal – blott den andra segern mot United på 23 år. Och segern innebar att tog sig vidare till Wembley där man kommer möta Southampton i semifinal.

”Vi har nått semifinal och vi har chans att skapa historia nu” sa Brendan Rodgers efter slutsignalen. ”När det är dags för match så kommer vi slåss och vi kommer att ge allt vi kan för att uppnå det.”

”Om klubben skulle ta sig till final och vinna så skulle det vara en väldigt speciell trofé för oss. Det är en trofé som klubben ännu aldrig vunnit historiskt. Jag hade varit så glad för ägarnas skull.”

"Det är många lag framför oss gällande budget osv, kanske också historia, men ambitionen finns här att vinna titlar och att kunna utmana. Det är en tuff match i semifinalen, men klubben har aldrig vunnit FA Cupen så att ha möjlighet att göra det kommer bli speciellt."

"Vi var väldigt kompletta i kväll. Vi mötte ett toppklassmotstånd, men det var ett väldigt bra framträdande mot ett väldigt bra lag. Vi har utvecklas väl och självförtroendet kommer när man börjar vinna stora matcher mot stora motståndare. Vi klarade testet. Det var ett mått på hur bra framsteg spelarna gör."

 

Källa: Sky Sports

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Leicester senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
West Ham
Manchester United
Leicester
Leicester
Leicester
Leicester
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen