post image

Iheanacho i superform och redo att fatta beslut om framtiden

Skriven av: admin
Publicerad 2021-03-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Leicester skickade direkt till din email.

Kelechi Iheanacho uppges vara nära att signa en förlängning med Leicester efter den senaste tidens superform. 

Leicester köpte Kelechi Iheanacho från Manchester City för £25 miljoner sommaren 2017 och i sommar går han in på det sista året av sitt kontrakt med klubben. Nigerianen har varit i strålande form på sistone med sju mål på de senaste fem matcherna och enligt The Sun så är Leicester nu redo att erbjuda honom ett nytt förbättrat kontrakt.

Tidningen skriver att anfallaren i dag tjänar omkring £60 000 i veckan, men att det nya kontraktet kommer ge honom en veckolön på närmare £90 000. Och han själv sägs vara redo att förlänga vistelsen på King Power Stadium, trots intresse från andra klubbar.

The Sun citerar en källa nära spelaren som säger:

"Han är lycklig i Leicester - därför spelar han så bra. Han har ett år kvar på sitt kontrakt, men han känner att stället där man spelar sin bästa fotboll är det bästa stället för en själv. Självklart finns det alltid intresse i bra spelare, speciellt målgörare. Men han vill fokusera på sin nuvarande form och han har fortfarande så mycket kvar att spela för med Leicester."

"Managern har hjälpt honom att nå de nivåer han nu nått och han har visat stor tro på honom. Han har gett honom chansen att spela regelbundet och det vill han återgälda. Han är lycklig. Han har en bra manager och en väldigt bra ny träningsanläggning som visar Leicesters ambition. Men just nu vill han bara fokusera på att avsluta säsongen starkt."

Källa: The Sun

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Leicester senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
West Ham
Manchester United
Leicester
Leicester
Leicester
Leicester
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen