Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Leicester skickade direkt till din email.

Leicester satte under söndagskvällen stopp för Manchester Uniteds långa förlustfria svit på bortaplan, efter seger 3-1 hemma på King Power Stadium.

Manchester United var favoriter till avancemang mot ett skadedrabbat Leicester, men en rad slarviga ageranden resulterade i att hemmalaget gick segrande ur bataljen.

Leicester tog ledningen efter att formstarka Iheanacho snappat upp en förvirrad bakåtpassning av Fred och rullat in den bakom Henderson i Unitedmålet.

Manchester United kvitterade sedan genom Mason Greenwood sju minuter innan lagen klev ut för halvtidsvila.

I början av andra halvlek tog Leicester återigen ledningen, då Yori Tielemans satte 2-1 och Ole Gunnar Solskjaer reagerade genom att göra tre byten på samma gång då han bytte in Bruno Fernandes, Edinson Cavani och Scott McTominay.

United fick ny energi, men efter obefintligt försvarsspel från McTominay på en fast situation kunde Iheanacho sätta sitt andra mål för kvällen och fastställa slutresultatet till 3-1.

Leicester är därmed vidare till semifinal på Wembley, där Southampton väntar.

Bild: Bildbyrån