post image

”Jag kunde varit kvar i Premier League. Det fanns bra erbjudanden”

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Odion Ighalo säger att det fanns erbjudanden om att stanna kvar i Premier League, men att det inte kändes lockande efter att han redan uppfyllt sin dröm om att spela för Manchester United. 

Odion Ighalo kom till Manchester United på lån från den kinesiska klubben Shanghai Shenhua i januarifönstret 2020 och han gjorde direkt avtryck i klubben. Men United värvade sedan in Edinson Cavani under förra sommarens transferfönster och från den stunden fick Ighalo inte mycket speltid.

I januari i år så lämnade han Manchester United – som är den klubb han supportat sedan barnsben – för spel i Saudiarbien och klubben Al-Shabab. Men i en intervju med Sky Sports säger han att möjligheten fanns att bli kvar Premier League om han så hade velat.

 

"Ja det fanns en möjlighet att gå till West Ham eller West Bromwich för att stanna i Premier League, som jag övervägde. Men efter att man varit i Manchester United, den största klubben i England om inte i världen, vad skulle jag göra i Premier League?"

"Jag hade bra erbjudanden om att stanna i England, men jag kände bara att jag inte kunde stanna kvar efter att han levt min dröm och spelat för den klubb jag supportrat sedan jag var barn. Jag kom hela vägen från Kina för att det var Manchester United när jag redan hade nobbat andra erbjudanden - för United har alltid varit min dröm."

Källa: Sky Sports

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen