post image

Efter uppgifterna i LEquipe – Pogba ger kommentar om framtiden

Skriven av: admin
Publicerad 2021-10-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Pogba gav efter gårdagkvällens Nations League-match en kommentar om framtiden. 

Den franska tidningen LEquipe skrev igår att Paul Pogba nu privat är öppen med sina intentioner att förlänga med Manchester United snarare än att lämna klubben nästa år. Enligt tidningen så lutar det åt att han kommer skriva på det där kontraktet som kommer göra honom till en av de bäst betalda spelarna i Premier League någonsin.

Fabrizio Romano kom samtidigt också med en uppdatering. Enligt honom så har Pogba och Raiola ännu inte gett något svar till United, trots att kontraktet legat på bordet i flera månader. Och efter gårdagens Nations League-match mellan Belgien och Frankrike – som spelades i Pogbas gamla hemstad Turin – fick Pogba frågan om framtiden.

Gällande en comeback i Juventus, svarade Pogba (citerat av Fabrizio)

"Jag gillar Turin (skratt). Jag pratar alltid med f.d lagkamrater som Dybala. Men jag är i Manchester nu. Jag har kontrakt till i juni och sedan får vi se. Jag vill slutföra den här säsongen på den bästa nivån - sedan får vi se."

 

Källa: Twitter

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Skönt att det är en deadline satt så han inte kan fjanta sig hela säsongen ut. Vad har han vunnit med United? Har han tagit oss till nya nivåer? Är £400,000 i veckan rimligt med hans statistik? Medans Guardiola skällde ut Mahrez offentligt efter han inte arbetet hem med tillräckligt mycket vilja när Leipzig gjorde sitt andra mål, så får Pogba dubblad lön för att göra samma sak. Och vi alla väljer populismens åsikt om att det är en defensiv mittfältare som saknas och därför kan man inte få ut det bästa utav Pogba. Nej nej nej. Vi spelar fel för att han ska komma tillrätta, där är problemet. Vi har kommit till ett vägskäl där vi bör gå skilda vägar.

    3
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen