Manchester United-trio till final i Nations League

Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Belgien och Frankrike bjöd igår på en underhållande rysare som slutade med att Frankrike avancerade till final i Nations League.

Belgien tog ledningen med både 1-0 och 2-0 i semifinalen, då Carrasco och Lukaku gjorde två snabba mål i slutet av första halvlek, men Frankrike stod i andra halvlek för en galen upphämtning då Benzema reducerade i 62:a minuten och Kylian Mbappe satte kvitteringen på straff ca sju minuter senare.

Belgien fick sedan in en boll då Carrasco slog ett inlägg till Lukaku, men VAR stoppade firandet pga av offside och i matchens slutminut gjorde istället Theo Hernandez 2-3 och skickade Frankrike till final i Nations League.

Paul Pogba och Raphael Varane startade och spelade hela matchen för Frankrike, men Martial fick nöja sig med att vara en oanvänd avbytare.

Källa: Sky Sports