post image

Danny Ings länkas med Manchester United

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United kan komma att välja en billigare variant av anfallsvärvning . Enligt Telegraph har Danny Ings seglat upp som ett alternativ. 

Manchester United har länkats starkt med både Erling Håland och Harry Kane, men båda anfallarna skulle vara extremt dyra och svåra att ro i hamn.  Nu rapporterar The Telegraph att United kan överväga ett avsevärt mycket billigare alternativ – nämligen Danny Ings, som i sommar bara har ett år kvar på sitt kontrakt med Southampton.

Ole Gunnar Solskjaer sa efter Uniteds match mot Fulham att man inte har uteslutit att värva en ny anfallare i sommar trots att Edinson Cavani – som i tisdags gjorde sitt 16:e mål för säsongen – förlängt med ett år.

"Vi vill förstärka truppen såklart. Det finns många många många saker att ta överväga när man sätter ihop en trupp. Jag säger inte att att Eddie stannar betyder att någon annan anfallare inte kommer att komma. Självklart kan jag inte utesluta att vi signar en ny anfallare. Ja Edinson förlängde, men hur många bra anfallare har vi inte haft i den här klubben? Jag kan inte säga att vi inte kommer signa en ny anfallare."

"Vi bygger. Vi jobbar på att få en bättre trupp. Vi har kommit topp-tre två år i rad nu, men vi är inte där vi vill vara ännu. Så förhoppningsvis kommer vi ha en starkare trupp när nästa säsong startar, vara mer konsekventa och kunna utmana de som ligger över oss."

Och på frågan om Harry Kane svarade Solskjaer:

"Jag kan inte prata om spelare som tillhör andra lag. Ni känner mig tillräckligt väl. Jag tycker inte det vore speciellt respektfullt. Det finns mängder av bra spelare där ute - jag kan säga att både Messi och Ronaldo också är intressanta, men jag kan inte prata om dem och det vet ni."

Källa: MEN

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen