post image

Berbatovs uppmaning till United efter rykten om Danny Ings

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Dimitar Berbatov anser inte att Danny Ings är vad Manchester United behöver. 

Solskjaer bekräftade i tisdags att man inte alls uteslutit en anfallsvärvning bara för man förlängt med Edinson Cavani och fansen drömmer nog om en värvning av Harry Kane, eller möjligen Erling Håland – även om det nog inte är helt sannolikt i år. Men The Telegraph skrev igår att United även överväger ett kanske inte lika spännande namn – Danny Ings.

Ings är förvisso en kompetent spelare och han är ännu bara 28 år, men Dimitar Berbatov anser att United bör hålla sig borta från den f.d Liverpool, numera Southampton-anfallaren – av den anledning att man inte behöver honom i ett redan ganska fulländat anfall.

"Jag ser att Man United länkats med Southampton och Englands anfallare Danny Ings. Han är en bra spelare, men jag tror inte han är vad United behöver just nu. Klubben har i stort sett allt de behöver på anfallsavdelningen - mycket erfarenhet och snabbhet."

"Edinson Cavani fortsätter göra mål och bevisar sitt värde och hur bra beslut det var av United att ge honom en förlängning. Han gjorde ett otroligt mål häromkvällen, så med allt det i åtanke så känns Danny Ings inte som en logisk värvning."

 

Källa: MEN

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen