post image

Zlatan till Tottenham?

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Telegraph så planerar Jose Mourinho att försöka kapa Milans värvning av Zlatan Ibrahimovic.

Zlatan har under senare månader länkats en del med en återkomst i Manchester United, men det ser inte ut att bli verklighet. Istället har det de senaste dagarna ryktats mycket om att han sitter i samtal om en återkomst i Milan. Enligt rapporter så har Mino Raiola fört samtal med Milanoklubben under veckan som gått, men Zlatans lönekrav kan visa sig bli ett problem.
Ett annat alternativ för Zlatan kan nu vara Tottenham och en återförening med Jose Mourinho – detta enligt The Telegraph, som menar på att portugisen gärna vill hämta in svensken. Mourinho och Zlatan har altid haft en ömsesidig respekt och en god relation. De jobbade tillsammans i Inter och därefter i Manchester United – sedan Mourinho hämtat in Zlatan på fri transfer från PSG sommaren 2016. Men även här kan Zlatans lönekrav visa sig bli ett problem.

Ett annat Unitedrykte som sägs kunna bli aktuell för Tottenham nu är Gareth Bale. Mourinho är en erkänd beundrare av spelaren och den f.d Real Madrid-presidenten Ramon Calderon tror det kan bli aktuellt
"När han försökte signa honom till Manchester United 2017 så minns jag att han sa att om han är på väg att lämna så kommer jag stå redo med ett kontrakt. Så kanske att det kan vara en lösning."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen