post image

Zlatan blir stor delägare i Hammarby

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Zlatan Ibrahimovic bekräftar i en intervju med Sportbladet att han blir stor delägare i Hammarby och har som ambition att göra klubben störst i Skandinavien. 

Det har spekulerats för full i Zlatans framtid och pratats både om en återkomst i Manchester United i Milan, men i går släppte han en kryptisk bomb då han postade en bild på en Hammarby-tröja på Instagram.
Nu berättar Zlatan själv om anledningen till detta. I en stor intervju med Sportbladet säger Zlatan att han kommer bli stor delägare i Bajen med målet att göra laget till Skandinaviens bästa lag. Men han kommer inte vara spelare i klubben, vilket betyder att det ändå kan bli en ny klubb utanför Sverige.
På en telefonintervju med Sportbladet säger Zlatan:
”Jag hade kommit överens med teamet från Hammarby och AEG om att få den här grejen så global som möjligt. Vi skulle synas över hela världen. Inte bara i Sverige utan i hela världen. Alla ska veta vilka Hammarby är och när man ser loggan ska man förstå: det där är Hammarby.”

"Jag har ju spelat i Galaxy och fått en bra relation med folket från AEG. Då fick jag den här möjligheten att bli partner med AEG och en sån möjlighet går det inte att tacka nej till. Inte till människor som är så lyckosamma i affärer. Dessutom var jag redan länkad till Sverige. Så gick det till."

Så kommer vi få se dig spela i Hammarby, frågade SB.

"Jag har sagt i tio år att jag inte ska spela fotboll i allsvenskan. Det kommer inte att hända"

Och målet är att Hammarby ska bli störst i Skandinavien?

"Det finns inga gränser för hur stora Hammarby kan bli."

Läs hela intervjun med Zlatan - HÄR.
Källa: Sportbladet

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen