post image

Zidane Iqbal: Jag kunde knappt sova i natt. Det här var galet!

Skriven av: admin
Publicerad 2021-12-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United-ynglingen Zidane Iqbal pratar om känslan att få göra debut för förstalaget i Champions League. 

Eftersom United redan hade säkrat gruppsegern i Grupp F kunde Ralf Rangnick kosta på sig kraftig rotation och det var en stolt kväll för United som klubb när elva spelare i matchtruppen var produkter ur akademin. Dean Henderson, Jesse Lingard, Mason Greenwood och Anthony Elanga fanns alla med i startelvan och i andra halvlek byttes Teden Mengi och Shola Shoretire in.

Rangnick valde också att göra något så ovanligt som ett målvaktsbyte mitt i matchen då han plockade av Henderson för Tom Heaton, som inte att förglömma faktiskt också är en akademiprodukt. Och i slutet av matchen fick vi se två debuter då Zidane Iqbal och Charlie Savage byttes in.

"Det känns fantastiskt. Jag har jobbat hela mitt liv för den här möjlighet, så det är en dröm som besannas. Men det är bara början och förhoppningsvis kan jag fortsätta pusha" sa Iqbal till MUTV efter slutsignalen.

"Det var galet. Jag väntade på ett spelavbrott och stod där och kände in allt och tittade mot fansen. Och när jag kom in så var fansens mottagande overkligt. Jag kände mer spänning än nervositet. Kvällen innan kunde jag knappt sova något. Jag hoppades på att få en touch och det fick jag tack och lov. Jag njöt verkligen av det här."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Det är såhär man får ungdomarna att jobba extra hårt. Ge dem en morot, de kommer både respektera Rangnick och ge allt för honom om de tar sig till A-laget.

    Men herregud, bolltapp varannan minut. YT hade inget eget spel, de fick gratis bollar av United som de kunde anfalla på. Förmodligen den sämsta match jag någonsin sett.

    3
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen