post image

Young om protesterna: Nu kanske vi får förändring

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-05
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ashley Young ger sin syn på söndagens stora protester som ledde till skador, intrång och framflyttad match. 

1000-tals Manchester United-fans hade samlats på Manchesters gator inför söndagens match mot Liverpool för att visa sin ställning mot Glazer-familjen efter många års missnöje kring hur klubben styrts och efter Uniteds inblandning i planerna på Superligan. Men protesterna spårade ur, fans bröt sig in på Old Trafford, glasflaskor kastades mot polis och matchen mellan United och Liverpool fick skjutas upp eftersom det av säkerhetsskäl inte gick att genomföra den.

Ashley Young, som tillbringade många år i Manchester United, men som numera håller till i Inter där han just vunnit Scudetton, hoppas på att protesterna kommer leda till förändring.

"Många hävdade att det hade med Superligan att göra, men ärligt talat så känner jag Unitedfansen och vet att det inte bara var det. Det här sträcker sig många många år tillbaka och de ville visa sin ställning. Man vill ju inte se en protest bli våldsam, man vill att det bara ska hålla sig till en protest."

"Det är inte rätt när man ser att det blir våldsamt, men protesterna var något som fansen ville göra - de ville göra sina röster hörda. Nu kanske ägarna ser hur upprörda fansen är. Unitedfans har efterfrågat förändring under lång tid. Kanske att vi får se förändring, kanske vi inte får se förändring. Jag känner att det var många saker inom fotbollen som behövde adresseras och det här var en av dem."

Källa: MEN

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen