post image

Yorke: Uniteds dragningkraft bleknar mer och mer för varje år

Skriven av: admin
Publicerad 2022-08-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Dwight Yorke säger att Manchester United inte kan attrahera de bästa spelarna längre. 

United har successivt och konsekvent tappat status de senaste tio åren. En serie felbeslut från en misslyckad ledning under det senaste decenniet har gjort att United nu är i en position där inte ens klubbmärket och historien kan rädda dem – man kan inte längre få de bästa spelarna. Man var chanslösa mot City i jakten på Erling Haaland och Darwin Nunez valde snabbt Liverpool när Klopps klubb begav sig in i racet och manövrerade ut United.

Nu har man jobbat i tre månader på att få Frenkie de Jong. Om det är den där löneproblematiken och Barcelonas skuld till spelaren som är det egentligen problemet, eller om De Jong helt enkelt inte vill komma till United, det är oklart. Men trovärdiga källor rapporterade under gårdagen att Chelsea är i samtal för att kapa affären och att De Jong föredrar London framför Manchester – något som varit höjden av förnedring, om det inträffade.

Nu säger den gamle trippelhjälten Dwight York att han hade en konversation med De Jong, då han var manager för A League All Stars under en vänskapsmatch mot Barcelona i maj och att bristen på Champions League-fotboll är det största problemet.

"Jag hade en konversation med Frenkie de Jong vid All Star-matchen och tidigare hade det varit en done deal (De Jong till United). Men man tittar på omständigheterna - han är i en enorm klubb och även om pengarna är ett problem så har han möjligheten att spela Champions League-fotboll där."

"De spelare som vi jagar är i såna maktpositioner. Det är väldigt svårt att locka dem till United. Klubben har skjutit sig själv i foten och kan inte längre attrahera de bästa spelarna. Att inte spela i Champions League är ett allvarligt problem och det blir svårare och svårare för varje år."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen