post image

Woodward: Vår vision för United

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ed Woodward förklarar vad man har för långsiktig vision för Manchester United och pratar också om den eventuella Sportchef-positionen. 

Ed Woodward höll under måndagen ett möte med klubbens investerare och pratade bl.a om visionen för Manchester United framåt.
”Vi har en tydlig vision gällande fotbollsfilosofi och rekrytering. De signifikativa investeringarna vi gjort under de senaste åren med transfers, rekryterings-struktur, analys och akademi börjar nu bära frukt.”
”Vi är väldigt stolta över att snart närma oss vår 4000:e match med en akademispelare i laget och vi känner oss speciellt optimistiska över de unga talangerna som är på väg upp. Vårt ultimata mål är att vinna troféer genom att spela underhållande fotboll med ett lag som blandar akademiprodukter med världsklass-värvningar.”

Gällande den där omdiskuterade sportchef/teknisk direktör-positionen i United, sa Woodward:
"Gällande spekulationen kring fotbollschef så tittar vi hela tiden på hur vi potentiellt kan utveckla strukturen på fotbollssidan. Stor del av spekulationen kring den här typen av roll handlar om rekrytering - ett område som vi utvecklat under senare år. Som vi nämnt så känner vi att spelarna vi signade i somras visar att vår approach är den rätta."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen