post image

Williams: Vi reser dit med full tro på oss själva

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Brandon Williams säger att Manchester United kommer resa till King Power Stadium med en övertygelse om att man kommer försvara sin ligaposition. 

Det är bäddat för en rysarsöndag. United ligger nu 3:a i tabellen inför sista omgången då man ställs mot tabellfemman Leicester, som ligger en poäng bakom. Emellan har vi Chelsea, som ligger på samma poäng som United fast med sämre målskillnad – och som tar emot Europa League-jagande Wolverhampton hemma på Stamford Bridge samtidigt som Leicester och United möts på King Power Stadium. United kan alltså sluta 5:a eller 3:a, men vinner man på söndag så tar man tredjeplatsen.
Brandon Williams – som igår inte hade någon vidare dag på jobbet i Uniteds match mot West Ham, sa efter matchen.
”Vi måste åka dit fulla av självförtroende om att vi kommer vinna, för vi är den största klubben i världen och vi måste spela där den här klubben ska spela – i Champions League. Vi har lyckats ta oss dit vi är nu och det är en position vi måste försvara, så vi reser dit med fullt självförtroende om att vi ska spela Champions League-fotboll. Vi åker dit för att vinna och vi har inga nerver. Vi kommer bara göra vad vi måste göra.”

Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

 1. Möjligt… men nu är det ju så att Utd tar upp ungdomar, även om klubben är stor. Helt rätt enligt mig. Sen om dom inte räcker till är en annan sak. Fortsätt med detta. Vi kommer fortsätta vara den största klubben p ga vi tar fram ungdomarna, dissa dom direkt är farligt,tycker Brandon har gjort det fantastiskt…så här långt. Han är inte bäst på allt,men det står Utd i hans hjärta,det väger tungt…Sen må vi vara största klubben ,fram med egna spelare👍

  0
  0
 2. Jensen…. mina kommentarer handlar inte om att jag har nått emot dig,tvärtom. Men dina inlägg passar mig att svara på,(eftersom vi inte alltid tycker samma sak:))))hoppas du tar det rätt. Vi tänker olika(eller så tänker vi likadant inte faan vet jag):)))

  0
  0
 3. Roy,
  Jag gillar ta en diskussion om sånt jag tycker på ett sätt och någon annan tycker på ett annat sätt. Vi två, som sagt, delar inte alltid samma mening. Men det betyder inte att jag ogillar dig på nåt sätt. Snarare tvärtom.
  Vi alla är ju tv-soff-tittande United fans som har åsikter på det mesta. Tyvärr så spelar inte United perfekt fotboll alls. Jag är inte en fan av en spelmodell genom att försvara med att parkera bussen (typ med hela laget alla förutom Martial) och sedan tokanfalla med 4-5 spelare så fort motståndarna tappar bollen. Anfall är ju bästa försvar. En gammal klyscha. Men sant är att så länge man har bollen under kontroll, gör alla fall inte motståndarna mål.
  Även det är Ole och hela hans stab som bestämmer, betyder det inte att vi fans måste tycka likadant. Hans jobb är utsatt och jag är säker på att det kommer säkert en del hot mot honom personligen. Men det är inget synd om Ole. Han har valt detta jobb och han får grymt mycket betalt för besväret.

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen