post image

West Ham räknar med att United kapar Arsenals värvning av Declan Rice

Skriven av: admin
Publicerad 2023-05-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt en rapport från Daily Mail känner sig West Ham säkra på att Manchester United kommer att bege sig in i racet och betala mer än vad Arsenal är redo att betala. 

Declan Rice länkas just nu starkt med Arsenal och klubben sägs förbereda ett rekordbud som kan landa på £92 miljoner ink add-ons. Men enligt Daily Mail räknar West Ham med att United kommer att bege sig in i racet och betala en större fast summa än vad Arsenal har råd att göra.

Uniteds prio för sommaren tros vara en nr 9 och en mittfältare och man har länge länkats med Rice. Spelaren själv sägs vara redo att lämna West Ham och spel i Champions League sägs vara en viktig faktor - Arsenal kommer kunna erbjuda det och om United tar en poäng i sina två sista matcher - mot Chelsea och mot Fulham - så kommer man också kunna att locka med spel i CL.

Källa: Daily Mail

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

     1. Truppdpelare ja. Men om vi ska hålla samma kvalitet på bänken som de som är på planen, räcker inte Fred och Victor till. När det gäller Fred är det märkligt att han platsar överhuvudtaget i lag som United.

      1
      0
     2. Jensen
      Nej det håller jag med om. Men i och med att United inte har en oändlig kassa så känns det onödigt att sälja folk som fortfarande är ”okej” att ha på bänken. Först måste vi ha en bra startelva, vilket vi inte har än så länge. Det saknas några spelare där, sen får United koncentrera sig på att ta bort de ”medelmåttiga” spelarna, tycker jag.

      0
      0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen