post image

Werner öppen för flytt till Premier League

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Timo Werner säger att han är öppen för att flytta från Leipzig till någon av storklubbarna i Premier League i sommar. 

Vem Manchester United planerar att försöka värva som långsiktig anfallare är i dagsläget oklart. Man missade Erling Håland, som var tänkt för positionen och har Ighalo till slutet av säsongen på lån i Rashfords frånvaro. Men sannolikt kommer man försöka värva någon permanent i sommar och en het kandidat till detta borde vara Timo Werner. Tysken har länkats mycket med Liverpool, men också med Manchester United och i en intervju med Kicker hintar han om att han är öppen flytt till Premier League i sommar.
”När man gör 20 mål som 23-åring så är det klart det finns intresse. Men just nu tänker jag inte på framtiden. Vi har många viktiga matcher framför oss och det är vad jag fokuserar på. Jag kan fundera på framtiden senare. Men vad säger man om en klubb kommer och knackar på dörren om två veckor. En klubb som är favoriter till att vinna Champions League och som ger dig ett otroligt erbjudande? Troligen skulle varenda spelare överväga det.”
Jag kan tänka mig att spela utomlands en dag. Även om jag inte har någon specifik klubb som jag vill till. Jag är öppen för allt. Jag var i USA på semester nyligen och engelsk fotboll var överallt där. Det finns stora berömda klubbar där och det vore definitivt kul att spela där.”
Att Manchester United är en kandidat till att vinna CL, det lär nog dröja.. Men kanske kan man locka Werner ändå.
Källa. MEN

.
 
 

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

  1. Nu tror jag att Werner kommer hamna i Bayern München om han lämnar RB Leipzig i sommar. BM brukar intressera tyska talanger som vill vinna ligan och chans på vinst i CL, som lär vara stående målsättning för en klubb som BM.

    7
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen