post image

Werner: Därför valde jag Chelsea

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Timo Werner förklarar varför han valde att gå till Chelsea framför andra klubbar. 

United och inte minst Liverpool var länge starkt länkade med Timo Werner, men Chelsea dök upp och säkrade tyskens signatur. Nu förklarar han varför han valde Stamford Bridge framför andra intresserade klubbar.
”Jag kom överens om att gå till Chelsea för några veckor sedan. Det hela var ganska så oproblematiskt för jag hade mycket tid att tänka på det. Det är ingen hemlighet att jag hade flera erbjudanden.”
På frågan om det var aktuellt med Liverpool och Manchester United, svarade Werner:
”Kanske det. Det var några toppklubbar som slogs om mig. Men hela Chelsea-paketet var det som var bäst för mig, mitt spel och min karriär. Pengar var det som spelade minst roll. För mig var pengar aldrig en avgörande faktor. Om det hade varit det så hade jag kunnat gå till Kina.”
”Chelsea är en toppdestination inom europeisk fotboll. De har ett väldigt bra lag med hög kvalité. Vi vill utmana i toppen. Jag har inte ångrat mitt beslut för en sekund.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

 1. Är det nån som är överraskad av att Werner inte vill berätta att han blev ratad av Klopp pga Klopp inte var beredd att betala €60M. Chelsea var tydligen det och då blev Chelsea förstås favoriten. Det är som vanligt, money talk and bullshit walks.
  Chelsea blir att räkna med nästa säsong, speciellt om dom också lyckas värva Havertz.

  0
  0
  1. Tror mer att att han tänker att i Chelsea kan han blir den bärande spelaren i Lampards nya klubb bygge och starta 50 matcher.
   Pools spel gynnar inte Werner då deras spel bygger mycket på Fierminios special roll som falsk nia samt att han inte hade setts som solklar att lira varje match.

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen