post image

Wayne Rooney svarar på kängan från Ronaldo

Skriven av: admin
Publicerad 2022-11-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Wayne Rooney har nu svarat på kritiken från Cristiano Ronaldo. 

Wayne Rooney har under hösten skrivit om och kommenterat Cristiano Ronaldos situation i Manchester United, bl.a i sin spalt i The Times. Rooney har inte direkt kommit med någon svidande kritik, men det verkar ändå ha retat upp Ronaldo – som i sin intervju med Piers Morgan riktade en känga mot Rooney.

"Jag är också förvånad över det. Piers, jag förstår inte. Du borde fråga honom (Rooney) det. Jag vet inte varför han kritiserar mig så hårt. Han är antagligen avundsjuk. Han slutade spela vid 30 och jag spelar fortfarande på en hög nivå. Jag kommer inte säga att jag ser bättre ut än vad han gör, vilket ju är sant (skratt)" sa han bl.a.

Och nu har Rooney gett en direkt kommentar om Ronaldos uttalande.

"Han är en fantastisk spelare. han och Messi är antagligen de två bästa spelarna som någonsin funnits. Det var ingen kritik. Det jag sagt är att åldern hinner ikapp oss alla och Cristiano har svårt att hantera det. Nu har han gjort en intervju som fått global uppmärksamhet. En del av de saker han säger är lite märkliga, men jag är säker på att Manchester United kommer hantera det och att de kommer vidta de åtgärder de behöver göra."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen