post image

Wan-Bissaka: Min tuffaste motståndare

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Aaron Wan-Bissaka berättar för Manutd.com om vem som är den tuffaste spelaren han mött i Premier League. 

Manchester United och Manchester City har mötts fyra gånger denna säsong och United har gjort några av sina bästa matcher mot rivalen och vunnit tre av dessa fyra möten. Matcherna har innehållit många tuffa dueller mellan Aaron Wan-Bissaka och Raheem Sterling och Unitedbacken har ofta gjort Sterlings tillvaro riktigt jobbig.
I sin blogg via Manutd.com säger Wan-Bissaka:
”Jag skulle säga Raheem Sterling (är den tuffaste att möta) och de är kamperna jag gillat mest. Han kör på och kommer emot en hela tiden. Det spelar ingen roll om han inte tar sig förbi vid ett tillfälle – han fortsätter försöka hela tiden. Det gillar jag. Jag har varit nöjd med mina framträdanden i båda ligaderbyna och resultaten vid båda tillfällena var precis vad vi behövde. Det andra var precis innan spelstoppet och det var en otrolig eftermiddag. Vi var förberedda till den matchen och det visade vi som lag ute på planen. När Scott gjorde det där andra målet så blev hela arenan helt galen och man kunde se vad det betydde för alla.”

Källa: Manutd.com

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

 1. AWB har inga tuffa motståndare. Han förnedrade ”världsspelaren” Sterling två matcher i rad och bevisat gång på gång att han är en försvarare i världsklass.
  Några mål och assist också så blir det perfekt.

  0
  0
  1. Tyvärr är AWB för dålig offensivt för att räknas som modern högerback.
   Därför kommer han nog aldrig spela speciellt många matcher i Engelska landslaget, dom har ju Alexander-Arnold, som i sin tur är en modern högerback och troligen den bästa på denna position i världen.

   0
   0
   1. Tycker du har fel om offensiven. Hade du skrivit detta för 6 månader sen hade jag hållit med men de sista månaderna har han skapat mycket mer offensivt med kvalite och tycker han utvecklats mycket just där och han kommer bli ännu bättre på just det spelet

    0
    0
    1. AWB är bättre offensivt idag än för ett år sen.
     Det håller jag med om. Men det är skillnad att vara bra och världsklass.
     Jag tycker han ska fokusera på det defensiva och hålla sig kvar på egen planhalva, precis som Lindelöf. Varje gång AWB och/eller Lindelöf tappar bollen, känns det som att det bli farlig målchans till motståndarna. Mycket stabilare på den vänstra sidan med Maguire och Shaw.

     0
     0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen