post image

"Värva Sancho och Saul"

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den f.d Manchester United-Mittfältaren Kleberson anser att Ole Gunnar Solskjaer bör gå hårt för att värva både Jadon Sancho och Saul Niguez. 

Den spelare Manchester United just nu är starkast länkade med är ju Erling Braut Håland, men två andra spelare som sägs vara transfermål är Jadon Sancho och Saul Niguez som länkats med United den senaste tiden.
Det förekom häromdagen uppgifter om att Sancho kan kosta så mycket som £126 miljoner att köpa loss från Borussia Dortmund och Saul Niguez har en utköpsklausul på en liknande summa. Den f.d United-mittfältaren Kleberson anser dock att duon är värda pengarna med tanke på den impact de troligen skulle ha.
”Det är en stor summa pengar det pratas om, men han (Sancho) hade gjort stort avtryck och gett laget mycket. Han är en väldigt bra och spännande spelare. Många spelare kommer vilja komma till United och göra avtryck i laget nu när de spelar en offensiv fotboll. Tänk er om United hade honom (Sancho), Greenwood, James och Rashford tillsammans. Solskjaer är bra för det här laget och han jobbar med de unga spelarna, så jag hoppas han får möjligheten att fortsätta.”
”Jag gillar ryktena om Saul. Han är en fantastisk spelare och vid 25 års ålder så är tiden rätt för honom att gå till Man United – en storklubb – och spela bra.”

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen