post image

Van Dijks känga till United på frågan om Cody Gakpos framtid

Skriven av: admin
Publicerad 2022-12-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Virgil Van Dijk passade under lördagen på att skicka en känga till rivalen då han fick frågan om Cody Gakpos framtid.

Cody Gakpo är mycket starkt länkad med United inför januarifönstret, men sedan i somras – då man övervägde att signa honom – har konkurrensen om hans signatur ökat kraftigt.

23-åringen har hittills gjort en imponerade säsong med 13 mål och 17 ass på 24 matcher för PSV och han har gjort tre mål på fyra matcher för Holland i VM. Och det ryktas nu om att klubbar som Liverpool och Real Madrid också är ute efter hans signatur.

Efter lördagens åttondel mellan Holland och USA, som Holland vann med 3-1, passade Liverpools Virgil Van Dijk på att skicka en känga till United då han fick frågan om Gakpos framtid och länkarna till United och Real Madrid.

"Är Manchester United och Real Madrid på samma nivå? Ingen disrespekt alls. Jag tror definitivt han har det där nästa steget i sig. Jag känner att det kan hända. Om det blir i vinter eller i sommar får tiden utvisa. Han är en fantastiskt grabb som jobbar hårt. Han är väldigt talangfull och han har mer att ge. Vi är så glada att han gör bra ifrån sig för oss."

United tros dock vara i en bra position för att signa Gakpo. Han var redo att göra flytten i somras, men United backade ur affären. Han representeras också av samma agenter som Erik ten Hag, vilket kan ge en fördel i racet. Och han tränas av Ruud Van Nistelrooy i PSV. Men Van Nistelrooy har som bekant representerat både Real Madrid och Manchester United, så det återstår väl att se i vilken riktning han guidar sin adept.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen