post image

Van de Beek om framtiden: Dags för mig att spela nu

Skriven av: admin
Publicerad 2023-11-26
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Donny van de Beek säger att han kan lämna Manchester United redan i januari. 

Donny van de Beek har aldrig lyckats i Manchester United sedan han kom från Ajax 2020. Han var på väg bort från klubben i somras och var starkt länkad med Real Sociedad, men den spanska klubben och United lyckades aldrig nå någon överenskommelse om villkoren för affären. Och Van de Beek blev kvar.

Men speltiden har fortsatt vara vara väldigt begränsad och Van de Beek medger att det kan bli en flytt från United redan under januari:

"Jag längtar verkligen efter att spela igen. Managern fattar andra beslut just nu. Vi har en stor trupp och det är inte bara jag som vill spela. Vi får se vad som händer i januari. Jag måste börja spela matcher väldigt snart - om inte i Man United så i någon annan klubb. Jag tror jag måste vara ambitiös."

"Jag har alltid älskat sporten. Jag är helt galen i fotboll. Jag tjänar bra med pengar i United, men pengar har aldrig varit min motivation. Jag vill tycka om mitt jobb varje dag."

"Förra säsongen var jag bora i flera månader med en skada. Och då uppskattar man ännu mer att man har ett otroligt jobb. Jag är i en legendarisk klubb och jag är fortfarande väldigt stolt över att bära Manchester United-tröjan. Men nu är jag full av energi, helt i form och tränar som ett djur. Tiden är kommen att fatta andra beslut nu."

Källa: MEN

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen