post image

Vad Solskjaer sa till målvakten efter sex insläppta

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer passade på att tacka Tranmere Rovers målvakt Scott Davies för de kommentarer han fällde innan gårdagens match. 

Tranmere Rovers målvakt Scott Davies hade under söndagen en mardrömsdag på jobbet då Manchester United kom på besök och satte sex bollar i mål. Davies – som är ett Man City-fan hade inför matchen sagt – att det finns ett ”stort hat mot United” inom hans familj.
”20 år av min barndom och ungdomsår var en absolut mardröm (för Uniteds dominans) så de senaste tio åren har varit väldigt bra. De har alltid sett ned på Man City, men nu har det vänt fort. Om jag själv och min fotbollsklubb på något sätt kan få dem att ha ännu en dålig dag så vore det fantastiskt. Det vore helt otroligt. Jag tycker inte om Man United. Det ska jag ärligt säga, men på söndag på kommer jag vara professionell. Det finns ett stort hat mot Manchester United i min familj, men på söndag kommer jag vara helt professionell” sa Davies inför matchen.
Efter matchen träffade Solskjaer på 32-årigen utanför omklädningsrummet och tackade då för de stridslystna kommentarerna.
”Tack för att du eldade igång både spelarna och publiken” sa Solskjaer till den tilltufsade målvakten.

Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Smått roande att ”hataren” Scott D inte klarade av att ta ett skott. Dom visslade bara förbi honom i parti och minut. Ska visst haft ljusblå city-kalsonger på sig. Efter matchen vart de bruna…good fun.

    21
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen