post image

Uniteds starkaste elva

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-10
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester Evening News har mönstrat en startelva som är Manchester Uniteds starkaste uppställning när alla spelare är friska och tillgängliga. Men hur långt tar sig den elvan?

United har enorma problem med skador för tillfället och givetvis påverkar det resultat och stämning, men även utan skador så har man en för svag trupp. Och framförallt för gles, då bredd saknas. Manchester Evening News skapade denna elva för att visa på Uniteds starkaste elva i ett läge då alla spelare finns att tillgå.
Hur står den sig mot topplagen tycker ni?

Kommentarer till artikeln

9 KOMMENTARER

 1. Har nog aldrig sett rashford göra en bra match från högerposition, han och Martial ska skifta LW och ST sen James som höger, trots att James har gjort de bäst av alla som LW men även bäst som RW. Bakom anfallet MÅSTE dom sätta Pogba så man får ut hans offensiva kvaliteter. Mctom behöver en ny lekkamrat jämte sig då både Fred och Matic visat sig vara odugliga.

  1
  1
 2. När Solskjaer kom till klubben med följd att vi hade en rad vinster innan fallet spelade han en mer offensiv uppställning 4-1-2-3 med Herrera och Pogba framför Matic. När Herrera skadade sig rasade mittfältet fullständigt. Ingen ersättare hämtades in och nu spelar man dessutom en mer defensiv 4-2-1-3 uppställning vilket jag ställer mig frågandes till?

  3
  1
 3. Elvan ser inte bra ut alls. Den skulle kunna göra det om man valde att skicka VNL, Shaw, McTominay, Mata, Rashford och James till bänken och sållt av alla som redan befinner sig där.
  Låt tonåringarna spela i akademilaget tills de är redo för A-laget i lugn och ro istället.
  In med fem tunga nyförvärv och släpp Mata helt från klubben så skulle det kunna likna unitedklass igen.. men just nu gör det verkligen inte det, nej.
  En tränare som har koll på vad han håller på med hade jag inte heller sett som ett minus heller.

  5
  0
 4. Hellre Fred med Mctom o Pogba upp än att se Mata någonsin spela igen. Om Mata var hälften så bra som D.Silva så hade han varit guld, men han är tyvärr tvär kass och får anses vara en av de största flopparna sedan SAF.

  2
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen