post image

Uniteds ställning gällande Pochettino

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Mauricio Pochettino har länge länkats med Manchester United och nu är han utan arbete. Manchester Evening News klargör Uniteds ståndpunkt gällande argentinaren.

Pochettino var länge starkt länkad med Manchester United och mångas favorit till att bli nästa permanenta manager efter att Mourinho fått sparken och Solskjaer kommit in på interimbasis i december i fjol.
Solskjaer gjorde det dock så bra under sina inledande månader att ledningen i Manchester United tvingades tänka om och istället för att bedriva processen att hitta nästa långsiktiga manager – som som det var tänkt – så gav man uppdraget till Solskjaer.
Ttrots långa perioder av riktigt dåliga prestationer och resultat både våras och under hösten, så har norrmannen ledningens fulla förtroende och stöd i att långsiktigt bygga sitt United, utifrån en filosofi och vision som delas från tränarstab till styrelserum.

Ed Woodward själv beskrev häromdagen Manchester United vision på följande vis:
"Gällande spekulationen kring fotbollschef så tittar vi hela tiden på hur vi potentiellt kan utveckla strukturen på fotbollssidan. Stor del av spekulationen kring den här typen av roll handlar om rekrytering - ett område som vi utvecklat under senare år. Som vi nämnt så känner vi att spelarna vi signade i somras visar att vår approach är den rätta."
Men kommer United att tänka om gällande Solskjaer nu när Pochettino plötsligt finns tillgänglig? Enligt Manchester Evening News så är det ett totalt otänkbart scenario att klubben skulle sparka Solskjaer och anställa Pochettino. Det finns inte på världskartan.
Manchester United tar emot ett Tottenham under lending av Jose Mourinho den 4:e december.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Anställ honom och låt Ole sitta bredvid 😀 Dom kan väva in sina filosofier = minst semifinal i CL nästa gång haha.
  Jag hoppades på Poch i början men nu kanske man vill ge Ole mer tid. Jag tycker fortfarande inte Ole har egenskaperna för att ta oss upp till storlirarna. CL plats som bäst.

  14
  0
 2. Olé är i mitt tycke inte rätt man att leda United. Men egentligen borde man kolla över och bestämma sig för en etablerad sportchef att hämta in, antingen innan eller samtidigt som en ny manager tillsätts, så de kan börja jobba tillsammans med skapandet av en spel-struktur och kolla på spelare (både befintliga och potentiella värvningar) som passar in där.

  8
  0
  1. Ja jag känner med så faktiskt. Så mycket som jag hade velat ha Poch så får man ändå acceptera läget att Ole är här nu. Då får man se till att värva rätt människor runt om och då är ju sportchefen en blank yta i nuläget, precis som du säger.

   2
   2

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen