post image

Uniteds plan för att få hem Fred och Cavani till helgens match

Skriven av: admin
Publicerad 2021-10-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Daily Mail menar att Manchester United och andra Premier League-klubbar har kommit upp med en plan för att snabbt få hem sina Sydamerikanska spelare. 

Brasilen och Uruguay möts i ett VM-kval natten mot fredagen, bara ett drygt dygn innan Premier League-fotbollen återupptas på lördagen.

United, City och Leeds, som alla har spelare i det berörda landslagen, har matcher kl 16.00 på lördagen och Liverpool har match redan vid lunchtid, mot Watford. Och Daily Mail skriver att United, City och Liverpool nu gått samman för att chartra ett stort plan som snabbt ska kunna ta spelarna tillbaka till England efter VM-kvalet.

 

Både Brasilien och Uruguay har nu strukits från Englands lista över rödlistade länder, vilket innebär att det inte finns någon obligatorisk karantän vid inresa. Men de brasilianska spelarna kommer dock ändå behöva sitta isolerade vid ankomst eftersom man inledde landslagsuppehållet med VM-kval mot Colombia och Colombia är fortfarande rödlistat.

Om planen går igenom så betyder det att Cavani i teorin skulle kunna finnas tillgänglig mot Leicester, men inte Fred. Om Cavani bedöms redo för spel bara ca 40 timmar efter han spelat för Uruguay (om han spelar) återstår ju dock att se.

Källa: Daily Mail

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen