post image

United träffar Rangnick

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-07
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Representanter för Manchester United sägs ha hållit ett möte med Ralf Rangnick - som en kandidat till posten som teknisk direktör.

Det fortsätter pratas om den där rollen som sportchef/teknisk direktör och enligt tidningen The Athletic så har Ed Woodward skickat en person ur sin personal för att träffa RB Leipzigs f.d manager Ralf Rangnick.
Tysken lämnade Leipzig efter förra säsongen för att tagit sig an ett nytt jobb som chef över sportutvecklingen inom Red Bull, med fokus på New York Red Bulls, Red Bull Brasil och Red Bull Leipzig. Han har nämnts som en kandidat till att ta ta rollen som teknisk direktör i Manchester United och tidigare i höstas pratade han om ryktet.
“Just nu är jag nöjd med mitt nuvarande jobb och det skulle krävas mycket för att locka iväg mig. Men det finns stort utrymme för vision i United, men jag trivs väldigt bra där jag är. Sedan Sir Alex Ferguson lämnade så har de underpresterat. De har inte vunnit titeln sedan han lämnade.”
“Alla klubbar har problem om man inte lyckas få in rätt spelare – man ska i alla fall inte signa fel spelare. Gör man det två, tre fönster i rad så har man problem. Att bygga klubbar handlar om att bygga rätt trupp genom att sälja de rätta spelarna och sedan lyckas ha över 50% framgång i de spelarna man köper in. Och då måste man sedan ha de bästa möjliga coacherna för att utveckla dessa spelare.”

Och i en intervju med The Guardian i oktober, sa Rangnick.
"Jag är lycklig där jag är men om någon klubb vill prata med mig så måste frågan vara - kan jag vara någon som kan påverka utvecklingsområden i hela klubben. Annars får man bara hälften av vad jag kan. Om man sedan kan jobba ihop förtroligt och respektfullt, så har man större chans att lyckas."
"Det är alltid svårt att följa någon som Sir Alex Ferguson, som hade så stora framgångar under så lång tid. Och det blir ännu svårare om man byter manager ofta. Med varje managerbyte så ändrar man identiteten och det reflekteras i den sportsliga utvecklingen. Man kan se på de pengar som United haft tillgängliga under de senaste fem åren och konstatera att de underpresterat."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen