post image

"United tittar på Jimenez och Dembele"

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Sky Sports-experten Kaveh Solhekol så är Manchester United intresserade av att signa Raul Jimenez eller Moussa Dembele. 

United missade sin primära anfallsvärvning Erling Braut Håland och även om det mest akuta området att fixa är mittfältet, så är klubben fortfarande intresserade att hämta in ny kraft i anfallet. Enligt Sky Sports-Experten Kaveh Solhekol så tittar man nu på andra alternativ efter att man gått miste om Håland och Wolverhamptons Raul Jimenez och Lyons Moussa Dembele sägs vara två kandidater.
”Manchester United är intresserade av att signa honom (Jimenez) men det kommer bli en svår affär att göra eftersom han varit så bra för Wolves sedan han kom dit. Men han har identifierats av Manchester United som en spelare de är intresserade av. Jag har dock svårt att tro att Wolves skulle sälja honom, speciellt i januari.”

"United vill signa en anfallare. Man kan ju hävda att de inte ersatt Romelu Lukaku och alla mål han gjorde. Det finns några spelare de tittar på. En av dem är Moussa Dembele i Lyon. Han vill till England, men problemet är att Lyon inte vill sälja honom den här månaden. Så det kommer bli en svår affär att göra, men jag tror att han vill spela för Manchester United."
 
 
Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen