post image

United tar kontakt med Onana

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den holländska tidningen De Telegraaf så har Manchester United tagit kontakt med Andre Onanas agent.

David De Geas framtid i Manchester United var i somras högst oviss och det förekom mängder av rykten om att både PSG, Real Madrid och Juventus var nära att värva honom. Men i slutändan skrev den plikttrogna spanjoren på ett nytt kontrakt för United och är nu knuten till klubben till 2023, men option om ytterligare ett år.
Manchester United har dessutom mycket god uppbackning på målvaktsposten med både Sergio Romero och Lee Grant. Och inte att förglömma Dean Henderson, som just nu är utlånad till Sheffield United för andra säsongen i rad.

United behöver köpa en mängd spelare på egentligen samtliga positioner, förutom målvaktspositionen då. Men den holländska tidningen De Telegraaf skriver dock att United ändå ska ha tagit kontakt med agenten till Ajax målvakt Andre Onana.
Och enligt rapporten har även Tottenham och Paris Saint-Germain hört sig för gällande spelaren.
Ajax sägs begära mellan 40 - 50 miljoner euro för att släppa honom.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

  1. Är det en position jag absolut inte ser nån mening i att förstärka på så är det målvakten. Skulle De Gea försvinna så måste Henderson få chansen, och Romero är en kvalitetsbackup. Samt Grant som är en solid veteran. Dessutom har Matej Kovar imponerat i U21/23 också.

    2
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen