post image

United ser ut att ge upp King

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-31
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Det har tidigare rapporterats att United jagat Joshua King för att bredda anfallsuppställningen, men detta ser nu ut att ha gått i stöpet.

Kris Temple twittrade att källor inom Bournemouth säger att United informerat dem om att man gett upp jakten på King – troligtvis så har affären gått i bitar då Bournemouth inte kunnat säkra en ersättare (de ska ha jagat Hull’s Jarrod Bowen, som istället ser ut att hamna i West Ham för i trakterna av £20-25m). Att tunga namn för Unitednyheter, såsom Simon Peach och Simon Stone, retweetat, gör att man får lägga tämligen tung trovärdighet vid uppgifterna.
Bournemouth kan även ha krävt mer pengar än United var villiga att betala (enligt Ben Fisher i Guardians liveblog om deadline day) – United ska ha budat strax över £20m sent igår kväll, vilket nog är en bit under vad Bournemouth lär vilja ha för King, särskilt om summorna för Bowen stämmer.

 
.
 

Kommentarer till artikeln

8 KOMMENTARER

 1. Enligt andra rykten (rätt många såna idag) så ville Bournemouth ha ca 650 miljoner för King. Om det nu finns någon som helst sanning i det så förstår jag att man backade ur och siktade in sig på att äta fredags tacos istället..

  10
  1
    1. Det är väl inget nytt?
     Maguire är ju ett perfekt exempel. Inte är han värd i närheten av dessa £80M som det påstås han kostade. £35-40M skulle vara en mer rimlig belopp efter det han har presterat hittills under denna säsong.
     Alla vet om att United har gott om pengar, därför kommer United alltid få betala mer än alla andra lag. Bara gilla läget och hosta fram stålarna när man vill både bredda och förstärka truppen.

     2
     1
     1. Det är jag väl medveten om. Försökte bara skoja till det lite. Men det ska man passa sig för på den här sidan har jag märkt 😂 sen tror jag inte att United ”alltid kommer få betala mer pengar”. Det handlar nog om att sköta affärer lite smartare i slutändan.

      1
      0
   1. Ungefär så 😂 Gissar också på ingenting alls. Men fan vet vad paniken kan skrapa fram. Ett likadant flygplan som Bale har ska ju ha lyft från madrid för någon timme sen. Han är ju inte heller uttagen i deras trupp till kommande match.. Levy och Spurs kanske får hem sin förlorade son. Eller ska United slänga upp stora plånboken och landa sin drömvörvning från 2015 typ.. Förmodligen ska han iväg och spela golf…

    3
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen