post image

United länkas med Vidal

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt ryktena så är Arturo Vidal den senaste mittfältaren att länkas med Manchester United och hans agent sägs ha en "mycket god relation till Ed Woodward."

Manchester United har haft stora problem med mittfältet under säsongen sedan man de senaste året tappat både Marouane Fellaini – som gick till Kina – och Ander Herrera, som lämnade på fri agent för PSG i somras.
Paul Pogba skadade sig redan i augusti och har bara gjort ett par matcher sedan dess – då han försökte sig på en för tidig comeback tidigare i höstas. Även Nemanja Matic har varit borta länge med skada och nu även Scott McTominay – som dock förhoppningsvis kan vara tillbaka i eftermiddag mot Aston Villa. Men mittfältet saknar både bredd och kvalité, det är en sak som är väldigt säker.
Nu hävdar Sportwitness att United kan se Arturo Vidal som ett alternativ för att addera rutin och kvalité på mittfältet. Enligt rapporten så är chilenaren frustrerad över brist på speltid i Barcelona och är öppen för att lämna klubben.

Det rapporteras även att Ed Woodward har en mycket god relation till 32-åringens agent Fernando Felicevic, som också är Alexis Sanchez agent. Vidals preferens ska dock vara att göra som landsmannen Alexis - dvs flytta till Inter.
Enligt Manchester Evening News så är James Maddison Manchester Uniteds primära mål för mittfältet.
Källa: MEN, Sportwitness

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen