post image

United har bråttom om de vill signa Guirassy ”billigt”

Skriven av: admin
Publicerad 2024-01-12
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Bild har United inte många dagar på sig att signa Serhou Guirassy, om man vill hålla priset nere. 

Det är väldigt tyst kring United det här transferfönstret, som väntat. Men nog måste väl ändå klubben försöka få in anfallskraft för att ta pressen från Rasmus Hojlund? Kanske söker man sig mot lånemarknaden som man gjorde förra januari, då man lånade superfloppen Wout Weghorst. Och Marcel Sabitzer.

Man har länkats med ett lån av den bänkade 34-årige Bayern-anfallaren Eric Maxim Choupo-Moting. Man länkades också med ett lån av Timo Werner, men han har nu signat för Tottenham. En tredje Bundesliga-spelaren man kopplats ihop med under vintern är Stuttgarts succéman Serhou Guirassy.

27-åringen har varit i storform den här säsongen med 19 mål på bara 16 matcher och han finns tillgänglig via en klausul i sitt kontrakt - för bara £15 miljoner. Det är en sällsynt låg prisklapp för en anfallare med förmågan att ösa in mål.

Om United kommer att agera återstår att se. Men om man vill aktivera klausulen så har man bråttom, skriver Bild. Enligt tidningen gäller den nämligen bara fram till mitten av januari.

Enligt Manchester Evening News så "gillar" United spelaren, men klubbens intresse är inte så hett som vissa rapporter gjort gällande.

Källa: MEN

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Att göra affärer där rimliga kostnader är ett utav nyckelorden, finns bara inte när det gäller United. Slå på stort så vi också faller så hårt som möjligt om det inte funkar, det är vårat motto.

    8
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen