post image

United fattar transferbeslut om Rojo

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-05
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt tidningen The Sun så har Manchester United nu fattat beslut om hur man ska göra med Marcos Rojos fortsatta vara eller icke vara i klubben. 

När Manchester United i somras värvade Harry Maguire så blev det för tjockt i mittförsvaret och man var tvungna att avlasta överflödig last och göra utrymme för världens dyrare mittback. Den som såg ut att vara på väg bort var Marcos Rojo, som var nära en övergång till Everton. United och Everton lyckades dock inte enas om priset och affären blev aldrig av. Istället lånades Chris Smalling ut till Serie A och Roma.
Enligt The Sun så sa Everton till Rojo att man sannolikt kan komma att återvända med ett nytt bud nu i januari, men tidningen skriver att Ole Gunnar Solskjaer nu bestämt sig för att han inte vill sälja argentinaren.

Efter att flytten till Everton kollapsat så sa Rojo öppet att han kommer försöka lämna United om han inte får mer speltid.
"Jag kommer försöka slåss om min plats nu, men om jag inte tar plats så kommer jag försöka lämna Manchester United. Det är både VM-kval och Copa America och jag vill inte sitta hemma och titta på det" sa Rojo i september.
Nu har ju Rojo fått en hel del speltid under hösten, så frågan är om han känner sig nöjd med situationen i Manchester United.
Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen