post image

Två möjliga elvor mot Brighton

Skriven av: admin
Publicerad 2023-09-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Här är två möjliga elvor som Erik ten Hag kan mönstra mot Brighton idag. 

Idag är United äntligen tillbaka i spel efter landslagsuppehållet, men motståndet är mycket tufft och skadeläget bekymmersamt.

Glädjande är att både Lindelöf och Martinez är tillgängliga, men Varane, Amrabat, Mount, Shaw och Malacia är skadade. Jadon Sancho är avstängd efter sitt utspel på sociala medier och Antony har beviljats extra ledighet för att hantera de anklagelser om misshandel, som riktats mot honom från tre olika kvinnor. Soppa.

Rasmus Hojlund lär starta på topp, efter sin mycket lovande halvtimme mot Arsenal senast United var i spel. Men högerkanten blir en utmaning för Ten Hag att få till. Möjligen får Facundo Pellistri sin startdebut. Eller så placeras Bruno Fernandes till höger.

Delar av redaktionen på Manchester Evening News har som alltid skapat varsin elva så som de hoppas att Ten Hag mönstrar laget. Här är två alternativa elvor.

1.

2.

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Skulle inte förvåna mig om man flyttar Rashford till höger och spelar Garnacho vänster. Kontringsspelet kommer bli nyckeln till vinst, tror inte man spelar ut Brighton utan det är omställningarna som måste sitta.

    Utav de två alternativen så ser jag gärna val 1. Eriksen är valet för långbollar med precision. Får man tag i bollen högre upp i banan så är det Fernandes jobb. Mctom kommer bara kasta bort långbollar även om han är mer defensivt inlagd, men vad är vår identitet? Är vi ett lågt försvarande lag, eller försöker vi vara ett kreativt lag där man pressar högre, mot Brighton?

    3
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen