post image

”Tror Harry Maguire lämnar Manchester United i sommar”

Skriven av: admin
Publicerad 2022-12-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Sky Sports-reportern Dharmesh Sheth tror att Harry Maguire kan vara aktuell för flytt till sommaren. 

Harry Maguire är alltjämt världens dyraste försvarare sedan United betalade Leicester £80 miljoner för att signa honom sommaren 2019, men hans status i truppen står inte i paritet med prislappen. Under Ten Hag har kaptenen halkat i hackordningen och står nu bakom Varane, Martinez och också Lindelöf i hierarkin.

Det har ryktats om att Maguire – som trots motgångarna i United just nu gör ett fint VM för England – kan lämna Old Trafford till sommaren och Sky Sports reporter Dharmesh Sheth tror att det måste ske en drastiskt förändring i hans situation för att det inte ska ske.

"Jag kan inte se att han kommer lämna i januari. Det är ingen internationell turnering i sommar. Jag tror att han blir kvar i United i alla fall fram till sommaren. Men om han då fortfarande befinner sig i en position där han inte spelar tillräckligt mycket så kommer Gareth Southgate börja tänka "du behöver spela regelbundet" och då tror jag något kan ske (transfer). Han är kapten och han spelar inte. Jag tror något kan hända till sommaren om det inte sker en enorm förändring (i speltid) fram till dess."

Källa: Sky Sports

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen