post image

Tre sannolika värvningar i januari

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

The Mirror listar de tre värvningarna som mest sannolikt kan hamna i Manchester United innan januari månad är över och fönstret stängt. 

Manchester United behöver förstärka laget även i ett läge då hela truppen är frisk och kry, men det rådande skadeläget gör att klubben måste agera för att klara av säsongen. Sedan tidigare vet vi att United och Sporting sitter i förhandlingar om Bruno Fernandes. Spelaren vill till United, men problemet är att klubbarna ännu inte enats om någon transfersumma. United sägs vara beredda att betala £50 miljoner initialt och därefter en summa i add-ons, men Sporting uppges vilja ha närmare £68 miljoner direkt för att släppa Fernandes.
Journalisten Duncan Castles skrev häromdagen i Daily Record att United lagt ett bud på hela £25 miljoner för Birminghams talangfulle mittfältare – 16-årige Jude Bellingham. Enligt Mirror är United den mest sannolika destinationen för Bellingham, men tidningen skriver också att man kan komma att låna tillbaka honom direkt.

Och i dag förekommer många rykten om att United kan vända sig till Edinson Cavani som en temporär lösning på anfallsproblemen, sedan det står klar att Marcus Rashford kommer missa två - tre månader med en ryggskada. Den 32-årige PSG-anfallaren har fått begränsat med speltid och han lämnade i helgen in en transferbegärnan. Det bekräftades av PSG:s sportchef Leonardo under måndagen.
Atletico Madrid uppges leda racet och har redan fått ett bud nobbat av PSG, men United kan nu ge sig in och utmana om hans signatur. Enligt Manchester Evening News kommer dock PSG kräva omkring £25 miljoner även fast hans kontrakt går ut om mindre än ett halvår och ett lån är antagligen inte ett alternativ.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

  1. Jaha, vad menar du egentligen?
   Rashford är långtidsskadad, det är ett faktum. Därav är man givetvis inte ute efter att signa Cavani på ett 4års-kontrakt, utan det ÄR en kortvarig lösning isåfall, inte ”möjligtvis”!
   Känns som att skrev hellre än bra där.

   2
   3

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen